Belföldi fuvarozás: a specialitásom!

A Német Fuvar kifejezetten a belföldi fuvarozásokra specializálódott. Több mint 15 éves belföldi fuvarozásban szerzett tapasztalatomnak köszönhetően szinte mindenre fel vagyok készülve.

Szállítottam már az ország egyik pontjáról a másikra zongorát, melyben a lehető legfontosabb volt a fuvarozás során, hogy a zongora a legnagyobb biztonságban megérkezzen rendeltetése helyére. Egy karcolás sem esett a szállítás során a több millió forintot érő koncertzongorán.

A belföldi fuvarozás során nem pusztán a tökéletes biztonság a fontos, hanem például a gyorsaság is. Egy kedves Ügyfelem kétségbeesetten hívott fel első alkalommal, mikor még nem ismertük egymást, hogy ki ő, és hogy most vásárolt egy nagy értékű szekrénysort, de a fuvaros lemondta a fuvart és így nem tudja hazavinni, pedig a fiának a születésnapjára vette a szekrénysort. El tudnánk-e vinni még ma neki a bútort? Sikerült úgy megoldanunk, hogy nemhogy odaértünk aznap, de mire a fia hazaért, addigra be is állítottuk a szekrénysort.

Sokszor előforduló probléma, hogy a nagy teherautók nem hajthatnak be akárhová korlátozások miatt, ami jelentősen megnehezíti a belföldi fuvarozást. Az általam üzemeltetett gépjárművek 3,5 tonna összteherbírásúak, így szinte bárhova engedély nélkül behajthatok. Így Önnek semmilyen engedélyt nem kell beszereznie a fuvarozás lebonyolításához.

Ha belföldi fuvarozásra van szüksége, akkor én vagyok az Ön specialistája!

Nem kell mást tennie, mint telefonon érdeklődni a szolgáltatásról, vagy egyedi árajánlatot kérnie az alábbi űrlap segítségével!