Nemzetközi fuvarozás: határokon átnyúló szakértelem

Amennyiben határainkon túl szeretné értékeit fuvaroztatni, vagy éppen Magyarországra szeretné szállíttatni értékeit, akkor bárhol is lakjon az országban érdemes árajánlatot kérnie tőlem. Ennek az oka, hogy ekkora távolságnál már akkor is olcsóbban jön ki egy olcsóbb fuvarozóval, ha az akár több száz kilométerre lakik Öntől. Ebben az esetben a nagy távolság miatt érdemes az ország több pontjáról is árajánlatot kérni.

Vigyázzon árajánlatkérésnél, hogy ne verjék át. Sajnos sokszor előforduló probléma, hogy a Megrendelő nem kap megfelelő árajánlatot, csupán egy kilométerdíjat, és ez alapján ő kiszámolja, hogy hány kilométer, azonban azt elfelejtik közölni vele a fuvarosok, hogy a fuvart és a kilométerdíjakat a saját lakóhelyüktől számolják fel (oda-vissza). Ez komoly többletköltséget jelent, ezért mindenképpen óvakodjanak a szélhámosoktól.

Nagyon fontos a nemzetközi fuvarozáskor, hogy az autó rendelkezzen minden szükséges engedéllyel és jó állapotban legyen. Erről meg kell kérdezni az ajánlattevőket, mert sokan így próbálnak meg spórolni, és ezért adnak irreálisan kis árajánlatot.

Számtalan probléma előfordulhat egy nemzetközi szállítás során, ha nem a megfelelő fuvarost választjuk. Kezdve a műszaki meghibásodástól, a jobb minőségű fizetős autópályák kerülésén és a létszámhiány miatti kellemetlenségeken át, egészen a hatósági engedélyek hiányáig rengeteg probléma merülhet fel a nem megfelelő fuvarozó kiválasztása kapcsán.

Ha nem szeretne semmilyen problémát a nemzetközi fuvarozás során, akkor válasszon engem!

Hívja a +36 30 958 1100-as telefonszámot, vagy kérjen árajánlatot az alábbi linkek segítségével!