Nemzetközi költöztetés: komoly döntés, ami komoly fuvarozást igényel!

A nemzetközi költöztetés rendkívül komoly döntés egy ember életében, akár hazánkból el, vagy Magyarországra költözik. Nagyon fontos döntés, amelynek meghozatala után még egy fontos döntést kell meghoznia, ami nem más, mint a megfelelő költöztető brigád kiválasztása.

Egy nemzetközi út során, még a nagyon tapasztalt és rutinos költöztetőket is érhetik meglepetések. Ezért különösen fontos, hogy megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező költöztető brigádot fogadjon fel.

Fontos, hogy ne csak egy ember legyen a költöztető "brigád", mert egyébként Önnek kell pakolnia, ráadásul a sofőr nem tud pihenni az út alatt, ami akár balesethez is vezethet.

Ezzel szemben a nemzetközi költöztetéseknél én szinte kivétel nélkül segítővel megyek, hogy míg az egyikünk vezet, a másik kipihenhesse magát. Így jelentősen lerövidül a szállítási idő (hiszen az autó folyamatosan mozgásban van), és sokkal biztonságosabb Önnek is és nekünk is.

Ha Önnek az értékei megőrzése, valamint értékeinek biztonsága fontos, akkor válassza a Német Fuvar nemzetközi költöztetés szolgáltatását!

Egy árajánlat kérése nem kerül semmibe és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Higgye el nem fog csalódni!

Hívjon most: +36 30 958 1100

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, megteheti az alábbi linkek segítségével!