A fuvarozás Miskolcról a közeli városokba pénztárcabarát árakon.

Német Fuvar

Eljött a nagy pillanat, hogy egy újabb lakásba vagy házba költözzön Miskolcról, vagy Miskolc környékéről Miskolcra, ami nem kis feladat legyen szó egy kisebb háztartásról vagy egy nagyobb családról is.

Ilyenkor a legfontosabb a nyugalom és az alapos felkészülés, illetve egy olyan költöztető megbízása akik nem csak tágas teher autókkal és erős legényekkel rendelkezik hanem megfelelő csomagoló eszközöket és praktikus tanácsokkal is képes segíteni Önöket.

Német István vagyok, a Német Fuvar alapítója, vezetője. Immáron több mint 20 éve foglalkozom költöztetéssel, elsősorban Miskolc vonatkozásában.

A célom, hogy az Ön költözése a lehető legkényelmesebb legyen, és minden értéke, bútorai tökéletesen megérkezzen új otthonába.

Szeretnénk Önnek a költöztetést a lehető leginkább megkönnyíteni.

Hívjon, segítek!

+36 30 958 1100

Filozófiám: A miskolci fuvarozás egy út az új élet felé. A fuvarozás nem ronthatja el ezt az utat!

Miért a Német Fuvart válasszam?

Német Fuvar

Ha egy megbízható, profi költöztető csapatot keres Miskolcon, akkor jó helyen jár!

Több mint húsz éves gyakorlat a belföldi- és nemzetközi költöztetés, bútorszállítás terén.

Sok ezer kiválóan elvégzett munka, rengeteg elégedett ügyfél. Legyen szó iroda, raktár vagy lakás költöztetésről, felkészült csapatommal problémáktól mentesen, szakszerűen, korrekt áron elvégezzük.

Rakodóimmal kulturált, jó megjelenésű, megbízható, kiváló szakemberek vagyunk. A gépkocsik a költöztetéshez szükséges eszközökkel és szerszámokkal mindig fel vannak szerelve. Ebből élek, ez a hivatásom, ezért szeretnék igényes, nívós munkával minél több állandó ügyfelet szerezni.

Ha költöztetés, akkor Fuvarozás Miskolc! Számomra a legkisebb költöztetés is referencia értékű!

Hasznos tippek fuvarozáshoz

 • Fontos, hogy a pakolási útvonalat tegyük amennyire csak lehet akadálymentessé (lépcsőfordulók, járdák stb.).
 • Én mindig felkészülten érkezek a költözésre, érdemes Önnek is felkészülnie. Így nem kell sokat várnia, valamint pénztárcáját is kíméli.
 • A törékeny tárgyakat elkülönítve, jól láthatóan megjelölve, gondosan csomagolja be.
 • Érdemes megszámozni a csomagokat, hogy biztos lehessen benne, hogy minden csomag megvan, és mindegyiket fel is pakoltuk.
 • Semmiképpen nem javasolom a csomagoláshoz zsákok használatát. Sokkal jobb és biztonságosabb dobozokba pakolni. Természetesen, ha szükséges tudok Ügyfeleimnek dobozokat biztosítani (ennek részleteiről érdeklődjön telefonon).
 • Nagyon fontos, hogy a lehető legközelebb foglaljon parkolóhelyet, hogy minél kevesebbet kelljen cipelni a költözéskor értékeit. Így biztonságosabb, gyorsabban végzünk és kevésbé fáradunk el (ez is fontos szempont)
 • Ha társasházban lakik, akkor érdemes tájékoztatni a lakókat a költözésről, hogy elkerüljük a későbbi kellemetlenségeket.
 • Érdemes a kevésbé fontos eszközöket először elcsomagolni, majd a mindennap használt eszközöket a csomagolás végén.
 • Kicsomagoláskor pont fordítva, először a mindennapi eszközöket csomagoljuk, majd így haladjunk a kevésbé fontos tárgyak felé.
 • A nagyobb bútorok esetében nagyon fontos, hogy kipakoljunk a költözés előtt a fiókokból, és szekrényekből.
 • A legfontosabb tippem: válasszon engem a költöztetéshez!

Miben tudok segíteni?

Német FuvarÉn elsősorban abban tudok segíteni, hogy a fuvarozás minél kisebb stresszel járjon, és az Ön számára a lehető legegyszerűbb legyen új helyre szállítani a termékét.

Több évtizedes tapasztalatom van a fuvarozásban, így az Ön terméke garantáltan a legjobb kezekben van.

Biztos hallott már rémtörténeteket a fuvarozásról, és biztos aggódik Ön is, hogy a fuvarozás során értékei, termékei megsérülnek, vagy éppen elvesznek.

Nálam ilyen soha nem fordul elő, és ezt garantálom.

Én minden esetben úgy vigyázok értékeire, mintha azok a sajátjaim lennének.

Segítek a pakolásban, akár a csomagolásban, sőt az emelet sem jelent gondot részemre.

Kinek tudok segíteni?

Német Fuvar

Miskolci vagyok. Alapvetően az egész ország területén versenyképes árat tudok adni, de az igazán verhetetlen a Miskolcra fuvarozásban, vagy a Miskolcról fuvarozásban vagyok.

Ez azt jelenti, hogy amennyiben Önnek nincs köze Miskolchoz a fuvarozás kapcsán, valószínűleg akkor is jó árat fog tőlem kapni fuvarozásra, viszont, ha Ön Miskolcra szeretne költözni, akkor egyszerűen kötelező egy ajánlatot kérni, vagy akár a fenti űrlapon keresztül ingyenes visszahívást kérni.

Ugyanez a helyzet abban az esetben, ha Miskolcról fuvaroztatna.

Tehát elsődlegesen azoknak tudok igazán komoly segítséget nyújtani, akik Miskolcról, vagy Miskolcra fuvaroztatnának.