A költöztetés Miskolcról, vagy Miskolcra a specialitásom!

Német Fuvar

A költözés mindig stresszes. Pakolni, csomagolni, szállítani és megannyi probléma, melyet a költözőknek meg kell oldaniuk, sokszor egyedül.

Higgyen nekem, rengeteg költözésben vettem már részt, és ez mindig így van. Ezért elkötelezetten igyekszem, hogy mindazoknak, akik velem költöznek, a fuvarozással semmilyen (tényleg semmilyen) problémájuk ne legyen.

Német István vagyok, a Német Fuvar alapítója, vezetője. Immáron több mint 20 éve foglalkozom költöztetéssel, elsősorban Miskolc vonatkozásában.

A célom, hogy az Ön költözése a lehető legkényelmesebb legyen, és minden értéke, bútorai tökéletesen megérkezzen új otthonába.

Szeretnénk Önnek a költöztetést a lehető leginkább megkönnyíteni.

Hívjon, segítek!

+36 30 958 1100

Filozófiám: A miskolci fuvarozás egy út az új élet felé. A fuvarozás nem ronthatja el ezt az utat!

Néhány szó Miskolcról!

Német Fuvar

Miskolc az Északi középhegység legfontosabb helyén, az un. Miskolci-kapuban fekszik; a borsod-zempléni tájaknak nemcsak földrajzi központja, hanem a különböző tájegységek találkozópontja is.

A város körül körcikkszerűen találkoznak egymással: a Bükk hegység, a Cserehát, a Zempléni-hegység és az Alföld szegélye.

Ha nem csupán a környezeti adottságokra vagyunk kíváncsiak, hanem a társasági életre is, akkor nagyon fogjuk szeretni ezt a várost.

Miskolcon folyamatosak a programok, nyüzsgő városi élet jellemzi.

Hasznos tippek fuvarozáshoz

 • Fontos, hogy a pakolási útvonalat tegyük amennyire csak lehet akadálymentessé (lépcsőfordulók, járdák stb.).
 • Én mindig felkészülten érkezek a költözésre, érdemes Önnek is felkészülnie. Így nem kell sokat várnia, valamint pénztárcáját is kíméli.
 • A törékeny tárgyakat elkülönítve, jól láthatóan megjelölve, gondosan csomagolja be.
 • Érdemes megszámozni a csomagokat, hogy biztos lehessen benne, hogy minden csomag megvan, és mindegyiket fel is pakoltuk.
 • Semmiképpen nem javasolom a csomagoláshoz zsákok használatát. Sokkal jobb és biztonságosabb dobozokba pakolni. Természetesen, ha szükséges tudok Ügyfeleimnek dobozokat biztosítani (ennek részleteiről érdeklődjön telefonon).
 • Nagyon fontos, hogy a lehető legközelebb foglaljon parkolóhelyet, hogy minél kevesebbet kelljen cipelni a költözéskor értékeit. Így biztonságosabb, gyorsabban végzünk és kevésbé fáradunk el (ez is fontos szempont)
 • Ha társasházban lakik, akkor érdemes tájékoztatni a lakókat a költözésről, hogy elkerüljük a későbbi kellemetlenségeket.
 • Érdemes a kevésbé fontos eszközöket először elcsomagolni, majd a mindennap használt eszközöket a csomagolás végén.
 • Kicsomagoláskor pont fordítva, először a mindennapi eszközöket csomagoljuk, majd így haladjunk a kevésbé fontos tárgyak felé.
 • A nagyobb bútorok esetében nagyon fontos, hogy kipakoljunk a költözés előtt a fiókokból, és szekrényekből.
 • A legfontosabb tippem: válasszon engem a költöztetéshez!

Miben tudok segíteni?

Német FuvarÉn elsősorban abban tudok segíteni, hogy a fuvarozás minél kisebb stresszel járjon, és az Ön számára a lehető legegyszerűbb legyen új helyre szállítani a termékét.

Több évtizedes tapasztalatom van a fuvarozásban, így az Ön terméke garantáltan a legjobb kezekben van.

Biztos hallott már rémtörténeteket a fuvarozásról, és biztos aggódik Ön is, hogy a fuvarozás során értékei, termékei megsérülnek, vagy éppen elvesznek.

Nálam ilyen soha nem fordul elő, és ezt garantálom.

Én minden esetben úgy vigyázok értékeire, mintha azok a sajátjaim lennének.

Segítek a pakolásban, akár a csomagolásban, sőt az emelet sem jelent gondot részemre.

Kinek tudok segíteni?

Német Fuvar

Miskolci vagyok. Alapvetően az egész ország területén versenyképes árat tudok adni, de az igazán verhetetlen a Miskolcra fuvarozásban, vagy a Miskolcról fuvarozásban vagyok.

Ez azt jelenti, hogy amennyiben Önnek nincs köze Miskolchoz a fuvarozás kapcsán, valószínűleg akkor is jó árat fog tőlem kapni fuvarozásra, viszont, ha Ön Miskolcra szeretne költözni, akkor egyszerűen kötelező egy ajánlatot kérni, vagy akár a fenti űrlapon keresztül ingyenes visszahívást kérni.

Ugyanez a helyzet abban az esetben, ha Miskolcról fuvaroztatna.

Tehát elsődlegesen azoknak tudok igazán komoly segítséget nyújtani, akik Miskolcról, vagy Miskolcra fuvaroztatnának.