Kifejezetten a Miskolcra költözőket szeretném segíteni!

Német Fuvar

Miskolcra költözne? Segítek!

Ha szeretne Miskolc méltán híres városába költözni, akkor segítek Önnek!

Szakértő miskolci csapatommal az ország bármelyik pontjáról a legjobb feltételekkel költöztetem Önt új otthonába.

Ha engem választ, akkor nem kell aggódnia, a költözés egyszerű, gyors és rendkívül kényelmes lesz Önnek!

Több mint 10 éve foglalkozok költöztetéssel, fuvarozással. Kedvenc fuvarjaim mindig az új városlakók! Vagyis Ön!

Aki most szeretne városunkba költözni. Oly nagy örömöt jelent számomra minden esetben ha új miskolciakat ismerhetek meg, hogy azoknak akik Miskolcra szeretnének költözni a legjobb árat kínálom országosan!

Hívjon, segítek!

+36 30 958 1100

Filozófiám: A miskolci fuvarozás egy út az új élet felé. A fuvarozás nem ronthatja el ezt az utat!

Hasznos tippek költözéshez

  • Költöztetés (nagy szakértelemmel)
  • Rakodás (józan életű, lelkiismeretes rakodók)
  • Óvatosság (úgy bánunk bútoraival, értéktárgyaival, mintha sajátunk lenne)
  • Csomagolás (a csomagoláshoz költöztető dobozokat tudunk biztosítani)
  • Olcsó ár (a Miskolcra költözőknek a legjobb árat biztosítjuk, akár garanciával)
  • Mosoly (költözéskor az idegesség miatt egy kis mosoly mindennél többet ér. Mi ezt is megadjuk Önnek!)

Válasszon Ön is engem,
ha biztonságosan szeretne Miskolcra költözni!

Miért érdemes Miskolcra költözni?

Német Fuvar

Miskolc már ősidők óta lakott terület, Magyarország és Európa legrégebben lakott területei közé tartozik. Miskolc első ismert lakói a kelta gotinok voltak, de a honfoglaló magyarok már kevert etnikumú lakosságot találtak ezen a vidéken, akik a Sötétkapu táján, a Papszer oldalán és a Tetemvár környékén laktak. A mai diósgyőri vár helyén a honfoglalás előtt már földvár állt.

Miskolc több fontos épülete a 18. és 19. századból származik, köztük a városháza, az új megyeháza (1820 körül), a színház (az ország mai területén álló első kőszínház), a zsinagóga, számos iskola és templom. Ezek az évek azonban nemcsak fejlődést hoztak Miskolcnak, 1873-ban ismét kolerajárvány tört ki, 1878-ban pedig hatalmas árvíz pusztított. Az első világháború közvetlenül nem érintette Miskolcot.

Miskolc volt az 1886-os közigazgatási rendezés után a Trianon előtti Magyarország egyetlen városa, mely rendkívül dinamikus növekedésének köszönhetően rendezett tanácsú városból törvényhatósági jogú várossá tudott átalakulni 1909-ben.

Az 1990-es évek a miskolci nehézipar hanyatlását hozták. Miskolc népessége csökkenni kezdett, Debrecen vette át helyét az ország második legnagyobb városaként. A 2000-es évektől folyamatos fejlődés figyelhető meg Miskolcon, az acélváros mítosza kezd átalakulni, és a kultúra és turizmus kerül előtérbe. 2005-ben az Európa kulturális fővárosa pályázaton Pécs után a második helyet szerezte meg Miskolc, maga mögé utasítva ezzel Egert, Debrecent, Győrt, Budapestet és Sopront.

2008-ban a Kultúra Magyar Városa díjjal jutalmazták Miskolcot.

Kinek tudok segíteni?

Német Fuvar

Elsődlegesen azoknak a családoknak, vagy egyedülállóknak tudok segíteni, akik Miskolcra szeretnének költözni, és ehhez szeretnének megbízható szakembert, aki segít a bútorok és személyes értékek biztonságos, gyors és olcsó elszállításában.

Autóimat kifejezetten úgy választottam, hogy akár egy 2 szobás lakás teljes bútorzata, vagy egy 4 tagú átlagos család összes értéke egy fuvarral elszállítható legyen!

Így időt, pénzt és rengeteg kellemetlenséget spórolok meg Önnek!

Nagy segítséget tudok nyújtani azoknak az egyetemistáknak is, akik szeretnék fantasztikus egyetemi éveiket a miskolci egyetemvárosban eltölteni, és szeretnék az albérletbe elvinni cuccaikat is.

A legolcsóbban tudom elszállítani a kollégiumi élethez elengedhetetlen eszközöket!

Miskolci költöztetésben én vagyok a legjobb!
Ezt Ők is így látják!

Nagyon féltem, hogy minden rendben megy-e majd a költözéssel, de Pisti megnyugtatott, és igaza lett minden tökéletesen ment. Le a kalappal, köszönöm szépen.

Mária

Most költöztünk össze a párommal. Nagyon féltünk a költözéstől, ráadásul egy teljesen ismeretlen városba kerültünk, ahol Kata munkát kapott. Nehezen szántuk rá magunkat, de ma már csodálatos érzés itt lakni. És ezt Pistiéknek is köszönhetjük. Ha útközben megsérül valami, akkor biztos nem így indul a várossal a megismerkedés. Nagyon köszönjük nektek!

Józsi és Kata

Sajnos a válság miatt egy kisebb házba kellett költöznünk, és a költözésre nagyon kevés pénzünk maradt. Éppen ezért olyan fuvarost kerestünk aki a legjobb árat kínálja. Így bukkantunk rá Pistiékre. Nagyon kedvesek voltak, és ők adták a legjobb árat, így őket választottuk, és nem bántuk meg, mert nagyon ügyesen bepakoltak. Köszönjük nekik.

A Kovács család

Az árakról

Német Fuvar

Két okból nem írok az oldalra árakat.

  1. Egyrészt nem szeretném, ha a konkurencia látná, hogy milyen alacsony áron szállítok, valószínűleg nem örülnének nekem.
  2. Minden esetben egyedi árat adok, a munka, vagyis a költöztetés részleteitől függően. Erre azért van szükség, hogy minden körülményt ismerjek, ami esetleg csökkenthet az áron.

Tehát ha szeretne Miskolcra költözni, és ehhez szeretne árajánlatot kérni, akkor vagy keressen fel engem elérhetőségeimen (melyeket lentebb talál), vagy kérjen ingyenes és kötelezettségmentes visszahívást a fenti visszahívást kérek űrlap segítségével!

Várja Önt új városa Miskolc! Engedje, hogy odaszállítsam!